Preskoči na glavno vsebino

1. dan- 4.2.2019

V nedeljo, 3.2.2019 smo varno in mirno leteli iz Treviza do letališča na Malti.V večirnih urah smo prispeli  do apartmaja vendar smo po poti opazil, da Maltežani vozijo po levi strani cestišča. Nato smo se namestili in igrali družabne igre in odšli spat.
Danes smo zjutraj imeli sestanek v glavnem mestu Valletti,nato pa smo se odpeljali do vseh delovnih mest, kjer smo se sestali z delodajalci. Po poti smo si lahko ogledovali arhitehturo mesta.
Ker v stanovanju nimamo wfi-ja smo se v večernih urah družili ob skodelici  čaja v čajnici.
Prijeten pozdrav od vseh nas🙂


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

8. dan - 11.2.2019

Pozdravljeni,🌊🌊 danes smo dan začeli zgodaj zjutraj ,kot ponavadi z zajterkom in se nato odpravili vsak na svoje delovno mesto. V Mayople sva Dominika in Manca izdelovale sladice za valentinovo: profiterole z višnjevo kremo, eklerje, jagodni chescake... V Xsara palace sta Luka in učiteljica Andreja pripravljala piškotno dno in izdelovala chescake. V Danish Bakeri pa so dekleta izdelovala mavrične torte in chescake. Ko smo vsi prispeli domov smo skupaj skuhali večerjo in si ogledali film. Lep pozdrav od vseh iz Malte🙂

12. dan - 15.2.2019

Pozdravljeni🇲🇹 po zgodnjem skupinem zajterku smo se odpravili na delovna mesta. V Meypolu smo danes ponovno dekorirali Pinjolate, to je tradicionalna Malteška sladica. V Xara palace so izdelovali torte z skutinim nadevom in kandiranim sadjem in mamine torte. V Danish backery pa so danes izdelovale slovensko potico, ker pa niso imeli orehov so pripravili nadev iz Malteških surovin in sicer iz mandeljev, cimeta in citrusov. Pošiljamo vam tople pozdrave iz Malte🇲🇹

9. dan (12.2.2019)

Lepo pozdravljeni iz sončne in vetrovne Malte! Danes smo spet bili vsi pridni in delovni. Na moji lokaciji smo izdelovali piškote, kolačke, jabolčne pite in različne torte. V Maypole pekarni so izdelovali tortice za valentinovo in čokoladne torte. V Xara Palace so izdelovali različne piškote in okraševali različne kosovne torte. Za večerjo pa smo si vsi skupaj pripravili okusno grško hrano.