Preskoči na glavno vsebino

8. dan - 11.2.2019

Pozdravljeni,🌊🌊

danes smo dan začeli zgodaj zjutraj ,kot ponavadi z zajterkom in se nato odpravili vsak na svoje delovno mesto.
V Mayople sva Dominika in Manca izdelovale sladice za valentinovo: profiterole z višnjevo kremo, eklerje, jagodni chescake...
V Xsara palace sta Luka in učiteljica Andreja pripravljala piškotno dno in izdelovala chescake.
V Danish Bakeri pa so dekleta izdelovala mavrične torte in chescake.
Ko smo vsi prispeli domov smo skupaj skuhali večerjo in si ogledali film.

Lep pozdrav od vseh
iz Malte🙂
Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

4. Dan - 7.2.2019

Cao!😊
Danes smo za zajtr spili kavico in pojedli umešana jajčka. Nato smo se počasi odpravili na naša delovna mesta. V Danish pekarni smo danes za spremembo celi dan pripravljali pice. Bilo je zelo razburljivo in dokaj zabavno, saj je bil sir nenamerno zamrznjen in smo ga razbijali z velikimi valjerji. V Maypole sta dekleti dekorirali valentinove srčke ter pakirali profiterole. V Xara palace pa sta dan namesto med slaščicami preživela v kuhinji, saj sta izdelovala kanapeje.  Po končani praksi smo odšli na ogled mesta ter se skupaj posladkali v zelo dobri slaščičarni po imenu  Sunday in Scotland, katero smo odkrili že prvi dan. Vse je bilo zelo okusno. Lep pozdrav iz tople Malte😄9. dan (12.2.2019)

Lepo pozdravljeni iz sončne in vetrovne Malte! Danes smo spet bili vsi pridni in delovni. Na moji lokaciji smo izdelovali piškote, kolačke, jabolčne pite in različne torte. V Maypole pekarni so izdelovali tortice za valentinovo in čokoladne torte. V Xara Palace so izdelovali različne piškote in okraševali različne kosovne torte. Za večerjo pa smo si vsi skupaj pripravili okusno grško hrano.
11. Dan 14.2.2019

Pozdrav, kot ponavadi smo zjutraj zgodaj vstali ter skupaj pojedli zajtrk, nato pa smo odšli na svoja delovna mesta. V Maypolu sta punci izdelovali Pinjolate. To je tradicionalna Malteška sladica, ki se izdeluje v času karnevalov.
V Xara Palace pa sta izdelovala piškotne podlage za torte. V Danish bakery pa smo danes pakirali in izdelovali piškote.  Proti večeru pa smo se odločili za en kratek sprehod do glavnega mesta Vallette. Za večer pa si bomo pripravili okusne palačinke😁. Lep pozdrav od vseh nas.